HOTEL ONLANGS GEOPEND: VASTE EN ONMIDDELIJKE HUUROPBRENGSTEN

Een van de grote voordelen van een belegging in een Business Suite? Vaste en onmiddellijke huuropbrengsten. Inflatiebestendig bovendien, want jaarlijks geïndexeerd. De exploitant keert u elk kwartaal een vast bedrag uit. Een unieke investeringskans, zonder risico.

100 % eigenaar

Designhotel Eilandje werkt niet met erfpachten. Een aankoop van een Business Suite is voor honderd procent van u. U verwerft zowel de kamer, als uw bijhorende deel van de grond in volle eigendom. Indien gewenst, kunt u als eigenaar de kamer later gewoon ook weer verkopen.

Professioneel netwerk, investeren zonder zorgen

Als investeerder kunt u rekenen op vaste huuropbrengsten, ongeacht de bezettingsgraad, dankzij de langlopende contractuele overeenkomst met de hotelexploitant. Bovendien zet Triple Living Renting, de eigen verhuurdienst van bouwheer Triple Living, zijn uitgebreide netwerk van expats en professionals in om de bezettingsgraad snel en efficiënt te maximaliseren.

Minimale kosten, fiscale voordelen

De Business Suites zijn volledig verhuurd aan de exploitant via een double net-overeenkomst. Daarbij zijn ook de belastingen en verzekeringen ten laste van de huurder-exploitant. U bent dus u vrijgesteld van de jaarlijkse onroerende voorheffing. Verder kunt u het btw-bedrag op aankoop volledig recupereren en zijn uw huurinkomsten belastingvrij. Bovendien is het gros van de onderhoudskosten ook ten laste van de hoteluitbater.

Vaste en geïndexeerde huuropbrengsten

Een van de grote voordelen van een belegging in een Business Suite? Vaste huuropbrengsten. Inflatiebestendig bovendien, want jaarlijks geïndexeerd. De exploitant keert u elk kwartaal een vast bedrag uit. Een unieke investeringskans, zonder risico.

Aantrekkelijke ondernemingsstad

Met een wereldhaven en een eigen luchthaven, vormt de metropool het brandpunt voor belangrijke internationale handelsstromen. Ook zakengasten vinden steeds meer de weg naar handelsstad Antwerpen. Buitenlandse investeerders kiezen resoluut voor de stad: meer dan een kwart van alle buitenlandse investeringsprojecten in België had de afgelopen jaren Antwerpen als bestemming. De Financial Times plaatste de metropool in 2018 zelfs voor het eerst in de prestigieuze ranking van aantrekkelijke ondernemingssteden.

Investeren in Business Suites,
uw voordelen op een rij

  • Centrale locatie voor professionals, vlakbij de haven
  • Vlotte verbinding naar Brussel, Gent en Breda
  • Gemiddeld rendement van 4,7 procent
  • Aankoop in volle eigendom, teruggave btw op aankoop
  • Verzekerde en geïndexeerde huurinkomen
  • Geen verhuur- en beheerzorgen
  • Onlangs geopend, onmiddellijke opbrengsten

Geïnteresseerd? Contacteer ons.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op voor een persoonlijke afspraak. Dat kan bij ons op kantoor of bij u thuis. Samen overlopen we uw wensen, vragen, plannen en prijzen.